Azureden Sunucu aldım ve vsro kurdum smc bütün gameserver,shard,gataway, herşey acık yani ikiside yeşil loopback yapılı ! azure üzeriden verdigim portalar 15779,15884,15881 portlarını verdim ve aynısını firewall a yaptım ne localdan ne de public olarak sunucuya girmiyor kapalı diyor bana yardım edebilcek varım ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Azure Port Sorunu
- Konuyu Başlatan shozem
- Başlangıç tarihi
gerekli portlara izin verdiysen loopback kurulumuda yapman gerekli.
Loopback kurulumu yaptıgında ağ bağdaştırıcı bölümene gelip loopback ipv4'e cert - server.cfgde kullandıgın ip adresini yazıcaksın.
Loopback kurulumu yaptıgında ağ bağdaştırıcı bölümene gelip loopback ipv4'e cert - server.cfgde kullandıgın ip adresini yazıcaksın.
Oyla
0
zaten port ve loopback yapılı ve localhost acılmıyorgerekli portlara izin verdiysen loopback kurulumuda yapman gerekli
Oyla
0
SQL 2012 kurun demedim ki size Win 2012 veya 2008 kurun demiştimşuan 2012 sql kuruyorum onu denicem
Oyla
0
Sorunun çözümü belli zaten hocam loopback baglantısı yapıp ip adresini yazdıktan sonra firewall üzerinden gerekli portalara izin vereceksin daha sonra portal azure sitesi üzerindende aynı şekilde portalara izin vereceksin işlem bu kadar.çözülmedi hala![]()
Oyla
0
zaten onlar ayarlı localhost bile acilmiyorSorunun çözümü belli zaten hocam loopback baglantısı yapıp ip adresini yazdıktan sonra firewall üzerinden gerekli portalara izin vereceksin daha sonra portal azure sitesi üzerindende aynı şekilde portalara izin vereceksin işlem bu kadar.
Oyla
0
illaki bir yerde bir hata yapmışsındır açılmama gibi bir seçeneği yok çünkü.zaten onlar ayarlı localhost bile acilmiyor
İşlem yaptıgın yerlerin görselini konuya yada yoruma ekle yardımcı olalım.
Oyla
0
istiyosan teamwiwer yada anydask verim kontrol etillaki bir yerde bir hata yapmışsındır açılmama gibi bir seçeneği yok çünkü.
İşlem yaptıgın yerlerin görselini konuya yada yoruma ekle yardımcı olalım.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)