serseri81

vSRO Çözüldü Databaseden Npc Kaldırma

serseri81

.
Aktiflik: 3%
Thread owner
Merhaba Arkadaslar Db de Gereksiz Npcler var Ben Bunu Toplu Quary ile Sildim Fakat GS Hata vermeye basladı Sildim Tabloların Uyarısını verıyor Dbyi Geri Cektim fakat Ref Commondan Tamami ile Sildimdimde ise GS Tablolarda Sunlar Eksik Diyor Kompile Nasıl Kaldırabilirim ?? Varmı Bildiginiz Quary ??

Merhaba Arkadaslar Db de Gereksiz Npcler var Ben Bunu Toplu Quary ile Sildim Fakat GS Hata vermeye basladı Sildim Tabloların Uyarısını verıyor Dbyi Geri Cektim fakat Ref Commondan Tamami ile Sildimdimde ise GS Tablolarda Sunlar Eksik Diyor Kompile Nasıl Kaldırabilirim ?? Varmı Bildiginiz Quary ??
Silmek yerine serviceslerini 0 yapıp denemeyi tavsiye ederim.
Yok komple kaldırıcam dersende elle silmen en saglıklısı olacaktır.

Oyla 0
Thread owner
Silmek yerine serviceslerini 0 yapıp denemeyi tavsiye ederim.
Yok komple kaldırıcam dersende elle silmen en saglıklısı olacaktır.
Service lerini 0 yapip birakmak daha mantikli fakat biraz titizlik var :) fakat elle silsem bile common talosu gene hata vermez mi ? Quary yaptım fakat gs açılmadı :)

Oyla 0
Service lerini 0 yapip birakmak daha mantikli fakat biraz titizlik var :) fakat elle silsem bile common talosu gene hata vermez mi ? Quary yaptım fakat gs açılmadı :)
Denemeden birşey elde edemeyiz deneyip görmek lazım elle deneyin bi bakalım hata verecekmi yine aynı şekilde

Oyla 0
Npc'leri commondan siliyorsun fakat o npc'ler oyunda ekli ise RefNest, RefHive ve RefTactics tablolarında bulunacak.

Önce olduğu konumdan kaldır, sonra bağlı olduğu tablarını tüm tablolardan sil, sonra common'dan sil.
Geriden, ileriye doğru iş yapman gerekli, sen ileriden geriye yapmaya çalışıyorsun ve GS hata veriyor.

Oyla 0
NPC Leri Silmek Yerine Kullanmak İstemedigin NPC leri..
Kullanmadigin Bir Map a Örneğin;
Semerkanttaki Traderlik NPC sini Kaldirmak İstiyorsun..
Ve oyunda Costantine Kapalı "Traderlik NPC" sini Costantineye Taşıyın Ve Tekrardan Costantine Mapını Kapatın Databaseniz Hiç Bir Ağırlık Yapmaz Artık O NPC

#MarsEDİT
Buna gerek yok direk havaya atabilirsiniz.

DBID, X, Y ve Z değerlerini RefNest üzerinden 0 yapın geçin.

Ek olarakta, lütfen yanlış bilgi ile yönlendirme yapmayın MARS EDİT :)

Oyla 0
Thread owner
Npc'leri commondan siliyorsun fakat o npc'ler oyunda ekli ise RefNest, RefHive ve RefTactics tablolarında bulunacak.

Önce olduğu konumdan kaldır, sonra bağlı olduğu tablarını tüm tablolardan sil, sonra common'dan sil.
Geriden, ileriye doğru iş yapman gerekli, sen ileriden geriye yapmaya çalışıyorsun ve GS hata veriyor.
Evet Baskan Mantıklı Bişey dediniz Bense Bodozlama Direk Silmeye Calıstım :D

Oyla 0
Thread owner
NPC Leri Silmek Yerine Kullanmak İstemedigin NPC leri..
Kullanmadigin Bir Map a Örneğin;
Semerkanttaki Traderlik NPC sini Kaldirmak İstiyorsun..
Ve oyunda Costantine Kapalı "Traderlik NPC" sini Costantineye Taşıyın Ve Tekrardan Costantine Mapını Kapatın Databaseniz Hiç Bir Ağırlık Yapmaz Artık O NPC

#MarsEDİT
110 Cap Editledigimiz icin Kapalı Map Bulamıyoruz Npc Eklemek Kolay Fakat Kaldırması Sorun Benım icin Komple Kaldırmak İstiyorum

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar