vSRO Paylaşım Evernow Filter v25 2914460 Gün Lisanslı

v18 inde cpu aşırı tuketme sorunu var bu versiyonda varmı bilmiyorum 3 cpuda 6 saat sonra %100 ulasıp oyunu sıkıntıya sokuyordu fakat filter iyi 250 playere kadar gördüm 6 cpu yaptım yine aynısı oldu cpu sorunu hal olsa iyi olur

v18 inde cpu aşırı tuketme sorunu var bu versiyonda varmı bilmiyorum 3 cpuda 6 saat sonra %100 ulasıp oyunu sıkıntıya sokuyordu fakat filter iyi 250 playere kadar gördüm 6 cpu yaptım yine aynısı oldu cpu sorunu hal olsa iyi olur

dostum kurulumu nasil bunun denemek istiyorum fakat calistiramadim sql bilgilerini girdim duzgun bir sekilde database yi sql e okuttum olmadi

dostum kurulumu nasil bunun denemek istiyorum fakat calistiramadim sql bilgilerini girdim duzgun bir sekilde database yi sql e okuttum olmadi
port vs ayarlarını dogru yapamamşındır cpu sorunu var v18 de bunun nasıl bilmiorum pc limit vs özellikleri sorunsuz calısıyor 250+ playerde denedim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bu arada exeler viruslu kardeşim dkkat edin

1592986995778.png

*** Texto oculto: no se puede citar. ***
*** Texto oculto: no se puede citar. ***
good br

1592986995778.png

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bien!!

need program, no have 100 mensages