vSRO Paylaşım Kovboi Event Tool 2020 (Madness,LMS,Survival)

Thread owner
Arşivinde olan var mı acaba ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Google sağolsun canım sıkıldıkça aradığımda birşeyler bulabiliyorum paylaşanlar düşünsün beni bağlamaz :D Ben paylaşır geçerim :)

1594227504859.png
Bi aralar paylaşmıştım fakat eksik tablo queryler mevcuttu indirdim baktım hepsi tek tek klasörlerde mevcut kim paylaştıysa güzel paylaşmış

Link Herkese Açık Paylaşmış Olduğu Googlenin İndexlemiş Olduğu Linktir.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

1594227594452.png
1594227603610.png
1594227634535.png
1594286098729.png
1594286124765.png
1594286151588.png
Hocam elinde var mı ya bu programla yazılmış 1 adet dahi olsa evente ihtiyacım var olayın mantığını anlamak için sırf arıyorum

Thread owner
Arşivinde olan var mı acaba ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam elinde var mı ya bu programla yazılmış 1 adet dahi olsa evente ihtiyacım var olayın mantığını anlamak için sırf arıyorum
hangi guard için

hangi guard için
kguard kullanıyorum düzenlemesini yaparım sanırım ama yalnızca programın çalışma mantığını bir türlü anlayamadım. Zamanlamalar olsun gotown vb. yönlendirmeler olsun. Hani şu saatte şu noticeyi geç gibi yazdıracak procedurleri nasıl düzenliyeceğimi anlayamadım :)

Orjinalini indirdim kurdum her şey okey ama yani dediğim gibi mantığını gerçekten anlayamadım.

Thread owner
kguard kullanıyorum düzenlemesini yaparım sanırım ama yalnızca programın çalışma mantığını bir türlü anlayamadım. Zamanlamalar olsun gotown vb. yönlendirmeler olsun. Hani şu saatte şu noticeyi geç gibi yazdıracak procedurleri nasıl düzenliyeceğimi anlayamadım :)
onu programın yapımcısına sorcan malesef o konuda bilgim yok bu konu belki fikir verebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt