queryler için istemiştim yine de teşekkürler <3
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Kovboi Event Tool 2020 (Madness,LMS,Survival)
- Konuyu Başlatan PortalDark
- Başlangıç tarihi
Tabi log dbsinde işlem de yapıyor bundaki kodda eve gidince log db içine eklenen tablo vb prosedür varsa bakarım şuan işteyimqueryler için istemiştim yine de teşekkürler <3
Ne zaman müsait olursan txtlerde eventler mi var ?Tabi log dbsinde işlem de yapıyor bundaki kodda eve gidince log db içine eklenen tablo vb prosedür varsa bakarım şuan işteyim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Arşivinde olan var mı acaba ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hocam elinde var mı ya bu programla yazılmış 1 adet dahi olsa evente ihtiyacım var olayın mantığını anlamak için sırf arıyorum
Google sağolsun canım sıkıldıkça aradığımda birşeyler bulabiliyorum paylaşanlar düşünsün beni bağlamazBen paylaşır geçerim
Bi aralar paylaşmıştım fakat eksik tablo queryler mevcuttu indirdim baktım hepsi tek tek klasörlerde mevcut kim paylaştıysa güzel paylaşmış
Link Herkese Açık Paylaşmış Olduğu Googlenin İndexlemiş Olduğu Linktir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
hangi guard içinArşivinde olan var mı acaba ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hocam elinde var mı ya bu programla yazılmış 1 adet dahi olsa evente ihtiyacım var olayın mantığını anlamak için sırf arıyorum
kguard kullanıyorum düzenlemesini yaparım sanırım ama yalnızca programın çalışma mantığını bir türlü anlayamadım. Zamanlamalar olsun gotown vb. yönlendirmeler olsun. Hani şu saatte şu noticeyi geç gibi yazdıracak procedurleri nasıl düzenliyeceğimi anlayamadımhangi guard için
Orjinalini indirdim kurdum her şey okey ama yani dediğim gibi mantığını gerçekten anlayamadım.
onu programın yapımcısına sorcan malesef o konuda bilgim yok bu konu belki fikir verebilirkguard kullanıyorum düzenlemesini yaparım sanırım ama yalnızca programın çalışma mantığını bir türlü anlayamadım. Zamanlamalar olsun gotown vb. yönlendirmeler olsun. Hani şu saatte şu noticeyi geç gibi yazdıracak procedurleri nasıl düzenliyeceğimi anlayamadım![]()
Kovboi Event Tool 2020 (Madness,LMS,Survival)onu programın yapımcısına sorcan malesef o konuda bilgim yok bu konu belki fikir verebilir
şeklinde paylaşmışsın. o nedenle sormuştum yani bunlar duruyor mu acaba?
Maxiguard olsun fark etmez ben uyarlamasını yaparım yani amacım sadece 1 tane herhangi bir yol gösterici bir şey
Kovboi Event Tool 2020 (Madness,LMS,Survival)
şeklinde paylaşmışsın. o nedenle sormuştum yani bunlar duruyor mu acaba?
hocam biraz rahatsız ettim sizleri pardon ama
QUERY olarak bu programdan saati gelince çalıştırıcam ama bu @Type=1 Type 2 olan yerleri çalıştırmak için QUERY bölümünden nasıl yapıcam acaba.
Programda QUERY bölümünden EXEC vb. komutlar kullanıyorum ama tam yapamadım.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)