Valla bendede gözükmedi nedenseİlginç bir şekilde gözükmüyor kanka bende.Troll sanmıştım.
![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Röportaj kovboi' yi tanıyalım. Server Security! Röportaj No: #5
- Konuyu Başlatan risesun97
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- kovboi röportaj vsro röportaj
estağfurullahKrallara gözükmüyor![]()
ayrımı vsro.org yapıyorestağfurullahherkes kral ayrım yok ^^
Görebilen var mı ki bu resimleri acaba? Yüklenip silindiyse bu yüzden yapıyor da olabilir. 
Düzenle yaptım da link yok gibi trolleniyoruz galiba 
Edge ile girdim yine gözüktü ilk defa açmama rağmen.
Kullanıcı bazlı bir problem var herhalde
Kullanıcı bazlı cache falan yoksa tabi.
Edit: Test sunucumdan girdiğimde gözükmüyor. İlginç
Linkler
Kullanıcı bazlı bir problem var herhalde
Edit: Test sunucumdan girdiğimde gözükmüyor. İlginç
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Linkler
muhtemelen bende gözükmesini sağlayan cache sistemi o zamanHata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.
SQL'den sonra ne yapacağımı bir türlü kestirememiştim.. Bir süredir C++ ile uğraşıyordum ve artık kod anlamaya çalışmaktan kafam durmuştu. Başlangıç olarak yanlış bir dil seçmiştim. Fakat bu yorum çok ama çok yararlı oldu. Teşekkür ederimAçıkçası herkesin farklı bir görüşü var bu konuda. Delphi öneren bile var. Ama benim firmalarda gördüğüm ağırlıklı olarak PHP ve C# kullanılmasıydı. Cross-Platform C#'ın NET Core 3.1 ve yeni varyantı NET 5.0 ile popülerleşmeye başladı. Yakın zamanda PHP'nin yerini de ASP NET Core veya Blazor alacaktır diye düşünerek C# öneririm. Mobil geliştirici açığının piyasada fazlaca olduğunu duymuştum. Görüşmelerimde de hep mobil tecrübemi de sordular iş görüşmesi olmadığı halde.
Benim önerim geleceğe yönelik C#. Mobil konusunda tecrübem olmadığı için o konuya yorum yapamam ama Xamarin ile Peak firmasının çok kısa sürece ciddi bir büyüme yaşadığını duymuştum. Sanırım şimdi yabancı bir kaynak tarafından da satın alındı.
Kısaca ben C# dilini NET 5.0 platformunda öneririm. O platform henüz mükemmele ulaşmadı ama sen askerden gelene kadar ideal seviyede olacağına eminim. Ben de yakın zamanda geçiş yapacağım.
Tabi hepsinin yanında SQL şart.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)