vSRO Çözüldü maxiguard thief ve trader uniq ayarlamak

karpuzcilek35

.
Aktiflik: 3%
Çırak 100 mesaj
Thread owner
Ben maxiguarddan theif ve tradera özel uniq yapmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

Çözüm
Bu olay mevcut sistemde mümkün değil, prosedür veya durumsalla olacak şey değil. Aynı odada olacaklarsa yani.

1743552565863.png

Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.
Maxinin özelliği varmı bunla alakalı bilmiyorum ama descstrıd128 stunundan Thief veya Trader olarak yaz dene yoksa
CharTrijob - JobType 1 TRADER - JobType 2 THIEF - JobType 3 Hunteri temsil eder buraya göre bi prosedür yazılabilir uniqelere

1743417569643.png

Oyla 0
Thread owner
Maxinin özelliği varmı bunla alakalı bilmiyorum ama descstrıd128 stunundan Thief veya Trader olarak yaz dene yoksa
CharTrijob - JobType 1 TRADER - JobType 2 THIEF - JobType 3 Hunteri temsil eder buraya göre bi prosedür yazılabilir uniqelere

1743417569643.png
Job uniq yapmakta sorun yok ama sanırım dediğiniz gibi prosedür yazılacak :)

Oyla 0
descstrıd128 thief ve trader olarak yazıpda denedinizmi yoksa maxi aldığımda yazıp denerim olursa paylasırım

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Maxiguard_User -- _JobJoin_EDIT prosedürüne as tan sonra altına ekle dene maxiguard yok test edemiyorum düz trader olmayan bi charla dene
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt