Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü maxiguard thief ve trader uniq ayarlamak
- Konuyu Başlatan karpuzcilek35
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Bu olay mevcut sistemde mümkün değil, prosedür veya durumsalla olacak şey değil. Aynı odada olacaklarsa yani.
Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.
Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.
Maxinin özelliği varmı bunla alakalı bilmiyorum ama descstrıd128 stunundan Thief veya Trader olarak yaz dene yoksa
CharTrijob - JobType 1 TRADER - JobType 2 THIEF - JobType 3 Hunteri temsil eder buraya göre bi prosedür yazılabilir uniqelere
CharTrijob - JobType 1 TRADER - JobType 2 THIEF - JobType 3 Hunteri temsil eder buraya göre bi prosedür yazılabilir uniqelere
Oyla
0
Job uniq yapmakta sorun yok ama sanırım dediğiniz gibi prosedür yazılacak
Oyla
0
descstrıd128 thief ve trader olarak yazıpda denedinizmi yoksa maxi aldığımda yazıp denerim olursa paylasırım
Oyla
0
deneyeceğim birazdan dediğinizidescstrıd128 thief ve trader olarak yazıpda denedinizmi yoksa maxi aldığımda yazıp denerim olursa paylasırım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
İşe yaramadıdescstrıd128 thief ve trader olarak yazıpda denedinizmi yoksa maxi aldığımda yazıp denerim olursa paylasırım
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)