vSRO Çözüldü Unique elite çıkartma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bletela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bletela

.
Aktiflik: 2%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
arkadaşlar unique'nin % 50 ve % 20 hp lerinde unique spawn ettirmek istiyorum örneğin % 50 de 2 adet unique % 20 de de 2 adet unique spawn ettirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

Thread owner
hayır hocam hp değiştirme değil mesela atıyorum bir unique kesiliyor % 50 hp sine geldiğinde 2 adet unique yi spawn ettirecek aynı şekilde % 20 hp ye indiğinde başka 2 adet unique spawn ettircek .

Oyla 0
örnek uniq kodlarına bak _Refskill

oradaki elite kodlarını başka uniqlerle değiştirebilirsin.

Örnek:
Tg _Refskill kodlarını incele hp yarı olunca elite alıyor bunu yeni unique ekle ve kendine göre düzenle.

Oyla 0
Thread owner
bu yontemı yapıyorum lakin 2 şer adetten fazla atıyor ben 2 adet atmasını istiyorum sadece 2 kere =)

Oyla 0
RefAISKill isimli bir tablo var. En altta olması gerek Shard'da... Oraya ekleme yapmalısınız. Zaten çok kısa satır ve sütunlar var orda... Tabloyu inceleyin.. Mesela HP'ye göre elite atan Sphinx var.. onda neye göre eklemeler yapılmış. Ya da Süreye göre elite atan nephthys isimli unique var... Bu uniqulerde o tablolar içinde hangi şartlandırmalar kullanılmış.. İnceleyin.. çözemezseniz konu altında "sorun devam ediyor" şeklinde yazın, dönelim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt