vSRO Paylaşım Vsro Arabia Uniqleri

basit senin refskildeki bir tane tablonu kopyalıyacaksın sonra onu en başa koy yukardaki satırın sonra mesela onun böyle farzedelim
1 36856 0 MSKILL_ARABIA
senin düzelteceğinide böyle farzedelim
1 46856 0 MSKILL_ARABIA

şimdi senin yapacağın üstekinin 1 den sonraki ve 3 'ile arasındaki boşluğu kopyalaman ardından
aşağıdaki 1 ile 4 arasındaki boşluğuda notepad++ ile seçip senin kopyaladığın 1. deki boşluğu değiştirilecek yere yazıp tümüne yapıştır diyeceksin ve düzelecek :)
resme bak anlarsın belki umarım
1 taneyi göreceksin resimde onu örnek olarak yaptım bunu kaç tane eklersen ekle yapabilirsin :D
çok teşekkürler. :)

116
117
118
119

SRO_VT_SHARD da refobjcommon,refobjchar,refskill kodları işleyice böyle hatalar alıyorum tablolara bağlantı kurmuyor.
yaptığım işlem excele verileri çekip veri ekleyip sro_vt_shard daki tabloyu silip yeni tabloyu güncelliyorumm aynı isimle _RefObjChar vb tablo isminde de yanlış yazmıyorum fakat bu hataları alıyorum. :(

İndir Kidemonas rar > bunu patchle sorun ortadan kalkar gece gece datayı çektirdin bana =)
eyvallah sağolasın ama uyuşmadı senin dosyalar. benim dosyalarla 110 lv filan ayarlamıştım hp si filan yüksek AnqeLShate ayarlarından yapmıştım local server 110vap olduğundan pacth yapınca smc yapıyor sro client update hata verdi pk2 editörle attım ondada hata aldım son
olarak elle tek tek data dosyasona kopyaladım olmadı senin data lar 120 cap uyarlı galiba onun için hata aldım.Vakit ayırıp hatamda yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ediyorum hepinize.İyi Forumlar

Ekli dosyalar

eyvallah sağolasın ama uyuşmadı senin dosyalar. benim dosyalarla 110 lv filan ayarlamıştım hp si filan yüksek AnqeLShate ayarlarından yapmıştım local server 110vap olduğundan pacth yapınca smc yapıyor sro client update hata verdi pk2 editörle attım ondada hata aldım son
olarak elle tek tek data dosyasona kopyaladım olmadı senin data lar 120 cap uyarlı galiba onun için hata aldım.Vakit ayırıp hatamda yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ediyorum hepinize.İyi Forumlar
çözebildinmi sorunu direk db kurup alsana dosyaları ordan ? pvp dblerin hepsinde kidemonas var ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt