arkadaşlar clon map yapmak istiyorum Alex deki moob spawn haritasının ama zor işlem gibi pek anlamadım yardımcı olabilecek varmı ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Vsro Clone map yapımında yardım arıyorum
- Konuyu Başlatan GAMESRODEDE
- Başlangıç tarihi
buradayım müsaitim varBuralardaysan ve hızlı çalışan bir test sunucun varsa yardımcı olayım. 15-20 dakika müsaitliğim var.
Oyla
0
nasıl ulaşabilirim sizeBuralardaysan ve hızlı çalışan bir test sunucun varsa yardımcı olayım. 15-20 dakika müsaitliğim var.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
sayfanız gizliÖzel mesajla Anydesk gönderir misin
Oyla
0
Salt Desert, RefRegion tablosunda 'SD' olarak kayıtlı hocam, continentname'i aşağıdaki gibi aratırsanız region'lara ulaşabilirsiniz.
use SRO_VT_SHARD
select * from _RefRegion
where ContinentName = 'SD'
Ardından, oluşturduğunuz yeni world ile Region'ları _RefInstance_World_Region tablosuna eklerseniz clone map'iniz oluşur. Media'ya geçirmeyi unutmayın. Teleport yerine reverse eklemeyi düşünürseniz Sieger hocamın da güzel bir konusu var:
Teleport eklemeyi düşünürseniz de portal hocamın güzel bir konusu var:
yine aklınıza takılan bir şey olursa google'a sorununuzla ilgili şöyle bir arama yapabilirsiniz: "Teleport ekleme vsro", "clone map hatası vsro" "xxxx vsro" gibi aramalar direk olarak arama sayfanıza konuyla ilgili daha önceden açılan konuları çıkartacaktır.
use SRO_VT_SHARD
select * from _RefRegion
where ContinentName = 'SD'
Ardından, oluşturduğunuz yeni world ile Region'ları _RefInstance_World_Region tablosuna eklerseniz clone map'iniz oluşur. Media'ya geçirmeyi unutmayın. Teleport yerine reverse eklemeyi düşünürseniz Sieger hocamın da güzel bir konusu var:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- Sieger
- clone map sorunu sbot clone sbot clone map sbot clone map çözümü sbot clone map sorunu sbot map sorunu sieger
- Cevaplar: 15
- Forum: VSRO Eğitim Akademisi
Teleport eklemeyi düşünürseniz de portal hocamın güzel bir konusu var:
vSRO Paylaşım Konu 'Teleport Taşı ve Teleport Noktası Ekleme'
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Şimdi sizlere mapte herhangi bir noktaya teleport taşı ekleyip buna teleport noktası eklemeyi göstericem.
Öncelikle DB ve Media.pk2 yedeklerinizi alınız ve adımları lütfen dikkatlice takip ediniz.
Buradaki kısımlar anlatım içindir ve lütfen indirme linki ile TXT dosyasını indirin. Oradaki satırları düzenleyerek ekleyin. Yani buradakileri eklemeyin.
Çünkü burada TAB yapılamıyor, boşluk yapılabiliyor. Oda eklemede hata verecektir.
Şimdi ilk adım olarak bir char açın ve onu taşı eklemeyi düşündüğünüz alana götürün ve oyundan çıkın. Char oyunda olmasın işlem...
Şimdi sizlere mapte herhangi bir noktaya teleport taşı ekleyip buna teleport noktası eklemeyi göstericem.
Öncelikle DB ve Media.pk2 yedeklerinizi alınız ve adımları lütfen dikkatlice takip ediniz.
Buradaki kısımlar anlatım içindir ve lütfen indirme linki ile TXT dosyasını indirin. Oradaki satırları düzenleyerek ekleyin. Yani buradakileri eklemeyin.
Çünkü burada TAB yapılamıyor, boşluk yapılabiliyor. Oda eklemede hata verecektir.
Şimdi ilk adım olarak bir char açın ve onu taşı eklemeyi düşündüğünüz alana götürün ve oyundan çıkın. Char oyunda olmasın işlem...
- PortalDark
- vsrogate vsroregion vsrostore vsroteleport vsroworld
- Cevaplar: 44
- Forum: VSRO Paylaşımları
yine aklınıza takılan bir şey olursa google'a sorununuzla ilgili şöyle bir arama yapabilirsiniz: "Teleport ekleme vsro", "clone map hatası vsro" "xxxx vsro" gibi aramalar direk olarak arama sayfanıza konuyla ilgili daha önceden açılan konuları çıkartacaktır.
Oyla
0
Merhaba konu çözüldü Dignitas sunucuya uzaktan bağlanıp çözdü nasıl yapıldığını bilmiyorum herşeyi o halletti gerçekten güzeel bir insan eline emeğine sağlık konu çözülmüştür
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)