vSRO Çözüldü Pot, Elixir Vb. itemlerin sayısını arttırma.

D35TROY3R

.
Aktiflik: 5%
250 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba oyun içerisin de pot sayısı en fazla 50 Arrow ve bolt sayısı 250 elimde bulunan DB Clean olduğı için bütün herşey İsro gibi eski. Yapmak istediği pot sayısını arttırma 50 yerine 1k, hızlı koşma taşının sayısını 10 yerine 50 yapmak küçük bir ayar ama internette ve sitede buna dair bir açıklamaya denk gelmedim. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? Birde bu ayarları sadece SQL üzerinden mi yoksa DB üzerinden mi yapmam gerekiyor ?

Arkadaşlar merhaba oyun içerisin de pot sayısı en fazla 50 Arrow ve bolt sayısı 250 elimde bulunan DB Clean olduğı için bütün herşey İsro gibi eski. Yapmak istediği pot sayısını arttırma 50 yerine 1k, hızlı koşma taşının sayısını 10 yerine 50 yapmak küçük bir ayar ama internette ve sitede buna dair bir açıklamaya denk gelmedim. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? Birde bu ayarları sadece SQL üzerinden mi yoksa DB üzerinden mi yapmam gerekiyor ?
aslında çok basit ama sana adım adım anlatacam refobj common kısmdaki ismini
Select codename128, i. * from _refobjcommon r join _refobjitem i on r. Link=i. Id where codename128 like 'ITEM_MALL_REVERSE_RETURN_SCROLL'
ile bul sonra refobj item kısmını değiştir ve orda maxstack yazan tabloya 1000 yaz

Oyla 0
Thread owner
Bunu sadece SQL yaptığım zaman olur mu Media Pk da değişiklik yapmama gerek var mı

Oyla 0
Bunu sadece SQL yaptığım zaman olur mu Media Pk da değişiklik yapmama gerek var mı
yedek almayı unutmayın ve evet media.pk2 de değişiklik yapman gerekiyor db2media kullanabilirsin

Oyla 0
:rolleyes: hmmmmm
1755869640802.png

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt