vSRO Çözüldü Pot Item Açıklaması Eksikleri

PortalDark

Sıkıldım

.
.
Aktiflik: 100%
3000 mesaj Lord
Thread owner
ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_1_BAG
ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_2_BAG
ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_3_BAG
ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_4_BAG

ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_1_BAG_TT_DESC
ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_2_BAG_TT_DESC
ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_3_BAG_TT_DESC
ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_4_BAG_TT_DESC

Bu dosyaları elle yazmak istemedim tek orjinal yazılmış halleri varsa yorum olarak eklermisiniz

1704403616132.png

HP Superset potlarını kullanınca dönüş efekti süre olarak işliyor fakat bu Cure'lerde yok bunu nasıl düzenleyebileceğim hakkında bilgisi olan var mı :)

cure.gif

Oyla 0
HP Superset potlarını kullanınca dönüş efekti süre olarak işliyor fakat bu Cure'lerde yok bunu nasıl düzenleyebileceğim hakkında bilgisi olan var mı :)

cure.gif
dostum çözebildin mi bende de aynı sorun var pot düzgün çalışıyor zombie effectini kaldırıyor mesela ama clientte cooldown gözükmüyor

Oyla 0
Refobjitem.
asd.png

Çalışan bir potten örnek alarak yapabilirsin.
aslında öyle yaptım direkt ITEM_ETC_CURE_ALL_04 ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_4_BAG bu ikisinin RefObjItem tablosunda eşitledim ama sort of item kısmı boş gözüküyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

aslında öyle yaptım direkt ITEM_ETC_CURE_ALL_04 ITEM_MALL_CURE_SUPERSET_4_BAG bu ikisinin RefObjItem tablosunda eşitledim ama sort of item kısmı boş gözüküyor
Tamam hallettim çözümü RefObjCommon tablosunda typeID4 kısmı farklıydı iki itemide aynı typeID yapınca düzeldi

Oyla 0
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Tamam hallettim çözümü RefObjCommon tablosunda typeID4 kısmı farklıydı iki itemide aynı typeID yapınca düzeldi
O kısım TT_DESC yani açıklama kısmı.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt