vSRO Paylaşım VSRO | Model Switcher Yapımı

Thread owner
TypeID yi düzenleyerek 2. prosedür olarak eklemeniz ve ona göre tetiklettirmeniz lazım.

TypeID yi düzenleyerek 2. prosedür olarak eklemeniz ve ona göre tetiklettirmeniz lazım.
Slotları ve TypeID3 7 yapınca çalışıyor sıkıntı yok. Birde her silah için 1 scroll ekledim fakat tek scrolla hepsini çevirebiliyor bu normalmi. Ayrıca . prosedür derken AS dan sonramı yoksa yeni prosedür tablosumu oluşturucam.

Slotları ve TypeID3 7 yapınca çalışıyor sıkıntı yok. Birde her silah için 1 scroll ekledim fakat tek scrolla hepsini çevirebiliyor bu normalmi. Ayrıca . prosedür derken AS dan sonramı yoksa yeni prosedür tablosumu oluşturucam.
Hallettim nalet gelsin. Teşekkür ederim :D

Nasıl hallettiğin hakkında ki detayları da ekle de senin gibi bi sorunla karşılaşan olunca bakıp çözsün.
Sonradan gelecekleri de düşünün. :)
Dün işim yoğun olduğundan dönüş yapamadım kusura bakma :)
Başka bir tablo oluşturup shieldi ekledim eski ve yeni olarak. Ayriyeten
Switcher_WE_Type_13 değil de Switcher_SH_Type_13 adında yeni bir tablo oluşturdum. Yani kısacası silahlar için yapılanın aynısını farklı tablo ismi WE yerine SH yapıp shield kodlarını girdiklerinde çalışır hale gelecektir. Üstteki ve alttaki slotlar 7 olcak TypeID3=4 olacak bu şekilde. :)

[QUOTE = "Senua, post: 2271, member: 292"]
[Confidential Content]
[/ QUOTE]

13-Dg sistem için 7-8 adet switcher olan dosya varsa paylaşırmısınız bi mantığını kuramadım bu illetin 😔

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt